آخرین اخبار
۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
فصل میوه شافع ام الامراض است | با این میوه پاییزی یک معجون برای حل تمامی مشکلات بدن درست کنید
بازدید:۵۲۷
خرمالو میوه‌ای است که ظاهری مشابه گوجه فرنگی دارد و رنگ آن از زرد به نارنجی درخشان تغییر می‌کند. اندازه خرمالو می‌تواند از یک پرتقال کوچک تا یک گریپ‌فروت متفاوت باشد و به شکل‌های گرد یا حتی چهارگوش دیده می‌شود. پوست آن نازک و ژلاتینی است و طعم بسیار شیرینی دارد.
کد خبر : ۱۳۱۶۵۳

به گزارش سرویس سلامت صدآنلاین، خرمالو کم‌چربی و کم‌پروتئین است اما غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. این میوه دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌های A، B6 و C، منگنز، فسفر، پتاسیم، کلسیم و فیبر رژیمی است (هم حل‌شدنی و هم غیرحل‌شدنی). خرمالو خاصیت ادرارآوری دارد و همچنین به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند.

 

 

 

فواید سلامتی خرمالو

  1. انرژی‌زا طبیعی
    خرمالو میوه‌ای شیرین است که حاوی قند طبیعی و پتاسیم است. این ترکیبات به از بین بردن خستگی و تأمین انرژی برای کودکان و افراد فعال ورزشی کمک می‌کنند.

  2. ادرارآور
    خرمالو به کاهش احتباس آب در بدن کمک کرده و به عنوان جایگزین طبیعی داروهای ادرارآور عمل می‌کند. مصرف منظم آن می‌تواند از مشکلات کلیوی جلوگیری کند.

  3. پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
    خرمالو حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می‌کند.

  4. پاکسازی کبد
    خرمالو با داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌تواند به سم‌زدایی بدن کمک کرده و کبد را از سموم پاکسازی کند.

  5. کنترل فشار خون
    خرمالو به دلیل مقدار بالای پتاسیم، به عنوان گشادکننده عروق عمل کرده و به کاهش فشار خون کمک می‌کند.

  6. درمان یبوست
    فیبر موجود در خرمالو به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند و برای درمان یبوست مفید است.

  7. سلامت قلب
    فیبر و پتاسیم خرمالو به حفظ فشار خون سالم و پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

  8. جلوگیری از سرطان و بیماری‌ها
    آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فنولی موجود در خرمالو به کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن کمک کرده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کنند.

  9. بهبود عملکرد اعضای بدن
    خرمالو با داشتن ویتامین‌های A، C و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف، به عملکرد بهتر اندام‌ها کمک کرده و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

  10. سلامت پوست
    خرمالو به دلیل داشتن ترکیبات گس، به باز کردن منافذ پوست کمک کرده و باعث می‌شود پوست جوان و درخشان شود.

  11. درمان آلرژی‌های پوستی و حساسیت
    استفاده از خرمالو برای کاهش حساسیت‌های پوستی مزمن مفید است. برای این منظور می‌توان خرمالو نارس را در آب خیسانده و سپس آب آن را برای درمان پوست استفاده کرد.

  12. گردش خون و تولید سلول‌های خونی
    خرمالو حاوی مس است که برای تولید سلول‌های خونی ضروری است و به گردش خون کمک می‌کند.

 

 

 

عوارض خوردن خرمالو

اگرچه خرمالو فواید زیادی دارد، اما برخی افراد باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف خرمالو با معده خالی می‌تواند منجر به اسهال شود، زیرا این میوه حاوی تانین است. همچنین کسانی که فشار خون پایین دارند باید از مصرف زیاد خرمالو خودداری کنند زیرا ممکن است فشار خون را کاهش دهد.

افرادی که از دیابت رنج می‌برند باید از مصرف زیاد خرمالو بپرهیزند، زیرا این میوه حاوی مقدار زیادی قند است. همچنین، پوست خرمالو به دلیل تمرکز تانیک اسید نباید مصرف شود، زیرا می‌تواند باعث ایجاد سنگ در معده شود.

افراد با اختلالات روده‌ای، کسانی که جراحی روده انجام داده‌اند یا به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند باید در مصرف خرمالو احتیاط کنند.

 

 

 

طرز تهیه معجون مقوی با خرمالو

برای تهیه معجون انرژی‌زا، یک عدد خرمالو را با کمی آب لیموترش، ماست و عسل مخلوط کرده و خوب هم بزنید. این معجون را صبح‌ها، هنگامی که ناشتا هستید، مصرف کنید.

 

 

 

طرز تهیه مسکن برای دردهای کمر و مفاصل

برای تسکین دردهای کمر و مفاصل، هسته خرمالو را بکوبید و با روغن منداب مخلوط کنید. این ترکیب را در بطری ریخته و در آب جوش به مدت یک ساعت بجوشانید. سپس از این روغن برای ماساژ نواحی دردناک استفاده کنید. همچنین، از پودر هسته خرمالو که با حرارت بو داده شده است می‌توانید مانند قهوه دم کرده مصرف کنید.

خرمالو، با تمامی خواص و مزایای خود، می‌تواند بخشی از رژیم غذایی روزانه شما باشد، اما در مصرف آن باید به مقدار و شرایط خاص توجه کنید تا از بروز مشکلات جلوگیری شود.

 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها
سرباز آمریکایی با لباس ارتش ایالات متحده در فرودگاه کرمان | عکس